Pripravljen sem, da se odvadim od kajenja

By | 23/09/2013

odvajanje-od-kajenja

Odvajanje od kajenja je proces, ki se ne zgodi v enem dnevu. Mnogi kadilci večkrat poizkusijo prenehati čez noč, a jim ne uspe. Tako vsi napori prispevajo k vse večji frustraciji, negativnem razmišljanju ter slabi samopodobi. Vsak dodaten neuspeh samo še utrjuje negativno prepričanje kadilca.

Marsikdo, ki sedaj to bere, pravi, da kadi zaradi navade. Verjemite nam, da temu ni tako. Kajenje v 95% primerih spada v polje čustvenega odzivanja telesa. Najboljši dokaz za to je, da ljudje največkrat posegajo po cigaretah v trenutkih krize kot sredstvu za pomirjanje telesa in duha.

Tisti, ki razmišljajo o odvajanju od kajenja kot potovanju ali kot procesu zdravljenja telesa, imajo veliko več možnosti, da uspejo. Proces odvajanja od kajenja smatrajte kot zdravljenje telesa in duha in ne kot nelagodno in težko izkušnjo vašega življenja.

Proces odvajanja od kajenja je sestavljen iz štirih obiskov, v katerih odpravite željo po kajenju ter se izognete hujšim abstinenčnim krizam.

Pri odvajanju od kajenja ne uporabljamo obližev, žvečilnih gumijev, kemičnih sredstev, preparatov ali zdravil.

Naš program odvajanja od kajenja odpravlja vse vaše zadržke, probleme in blokade, ki v vas vzbujajo željo po kajenju.

Pokličite Studio Zenus ter rezervirajte termin za vaš prvi obisk. Zagotovo boste že po prvi uri terapije čutili pozitivne spremembe.

Kmalu boste postali nekadilec in s tem svoboden človek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja