Hujšanje s tehniko EFT

By | 29/08/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Tehnika EFT je odlična tehnika za hujšanje.

S pomočjo te tehnike lahko izgubite vaše kilograme.

Seveda obstajajo tudi drugi načini za izgubljanje teže, kot so razne tablete, kapsule, strogi dietni režimi, hitre časopisne diete in čudežni praški. Z vsemi sistemi lahko shujšate.

Ampak saj veste….določen čas lahko zdržite, potem pa vas ponovno odnese.

Ali ste se vprašali zakaj tako? Zakaj se vedno znova in znova borite s kilogrami? Zakaj je hujšanje za vas tako težko? Zakaj se sploh trudite, če se ista zgodba samo ponavlja?

Ponujamo vam sistem hujšanja, ki bo spremenil vaš pogled na boj s kilogrami.

Vaša debelost je v večini primerov posledica dolgotrajnih negativnih čustev, ki vladajo vašemu telesu. Ponavadi se skozi leta negativna čustva vedno bolj nabirajo, obenem pa sprožilci nekontrolirane želje po hrani prevzemajo vse večjo vlogo, zato je posledično vedno težje shujšati.

Dokler ne odpravite čustvenih vzvodov prekomernega hranjenja, vam nobeno hujšanje na tem svetu ne bo pomagalo izgubiti kilograme, kvečjemu boste sčasoma le še pridobivali na teži.

Če želite shujšati, je zato neobhodno, da poleg pazljive izbire sistema prehranjevanja, uporabite tehniko EFT, s katero lahko razbijete vse sprožilce in vsa negativna čustva, ki jih že leta in leta nosite v sebi.

Kako vam lahko tehnika EFT pomaga pri hujšanju

  • EFT je orodje, s katerim lahko omogočite svojemu telesu, da si opomore od neprestanih notranjih čustvenih bojev.
  • EFT vam pri boju s kilogrami pomaga na več načinov:
  • EFT lahko v trenutku nevtralizira vse sprožilce, ki v določenem delu dneva sprožijo željo po nekontroliranem in avtomatičnem vnosu hrane. S tem utrdimo samozavest in prepričanje, da lahko prevzamemo kontrolo nad svojim telesom;
  • Z EFT-jem si pomagamo pri odpravljanju dnevnih čustvenih napetosti in vsakodnevnega stresa. Stres je najpogostejši sprožilec, zaradi katerega po hrani posegamo brez potrebe;
  • EFT razbija racionalna in neracionalna prepričanja v zvezi s hrano in težo. Zelo pomembno je kdo vpliva na vaša prepričanja in komu verjamete. Pogosto namreč poslušamo in verjamemo napačnim ljudem;
  • EFT odstranja negativno ali popačeno mnenje o lastnem telesu;
  • EFT razbija vsa skrita čustva in potrebe, ki zadržujejo posameznika pri izgubljanju teže;
  • EFT lahko izniči vse negativna čustva, ki izvirajo iz preteklosti;
  • EFT nam pomaga postaviti nove želje in pričakovanja, kar posamezniku omogoča postavljanje novih ciljev;
  • EFT pomaga reševati vse notranje in zunanje konflikte, ki ogrožajo napredovanje hujšanja. S tem posameznik doseže svoje cilje, tako na področju izgubljanja teže, ko tudi na ostalih področjih.

Ko se odločite za hujšanje s pomočjo EFT tehnike, stopate na pot življenskih sprememb, ki vam prinesejo uspeh in mir, obenem pa se vam odprejo vrata v popolnoma drugačno dojemanje sveta okoli vas.

Ne spremeni se samo vaša teža ampak celotna osebnost. Postanete bolj samozavestni, odločnejši in polni sveže življenske energije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja