Kdaj in kako poiskati nekoga, ki se s tehniko EFT ukvarja profesionalno – 1.del

By | 06/09/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Poslušajte zvočni posnetek prispevka s komentarjem

Play

Tehnika EFT se nezadržno širi tudi po Sloveniji, zato se bodo prej ali slej množičneje začeli pojavljati ljudje, ki se bodo tehnike EFT sistematično učili za namene sprejemanja strank in reševanje njihovih problemov.

Med njimi boste našli veliko takih, ki bodo popolni amaterji, drugi povprečneži, tretji pa kvalitetni EFT svetovalci. Teh bo veliko, a le malo takih, ki se na zadeve zares spoznajo. Kako izbrati dobrega EFT svetovalca in na kaj pri tem paziti, vam bomo opisali v nadaljevanju.

EFT SVETOVALEC ZNA PAZLJIVO POSLUŠATI

EFT svetovalec je pri poslušanju vaše zgodbe zelo pozoren. Obenem vas prosi, da mu določene stvari podrobneje osvetlite. Ne bodite presenečeni, če vas bo spraševal stvari, ki vas bodo morda presenetile. Spraševanje ponavadi pripelje do afirmacij, ki so izjemno pomembne za učinkovito tapkanje. Dober EFT svetovalec vas bo spraševal tudi o trajanju vaše težave in o obdobju, ko naj bi se težava začela pojavljati.

EFT SVETOVALEC VAM OSVETLI NOVE NAČINE KAKO LAHKO Z TEHNIKO EFT PRISTOPITE K REŠEVANJU VAŠE TEŽAVE

EFT svetovalec lahko bistveno pripomore k reševanju vaše težave. Z novimi pristopi lahko v zelo kratkem času doseže rezultate, ki jih sami že tedne vztrajnega dela ne uspete. Konec koncev je prav to bistvo obiska pri EFT svetovalcu. Za lažje oblike težav si lahko s pomočjo navodil sami pomagate. EFT svetovalec lahko že s pravilnimi vprašanji najde aspekt, ki ga sami pri tapkanju niste upoštevali ali zaznali in zato vam težave ni uspelo rešiti.

EFT SVETOVALEC POMAGA PRI SESTAVLJANJU ODLIČNIH FRAZ ZA TAPKANJE

Če uporabljate napačne afirmacije pri povezovanju s problemom in nadaljnem tapkanju, EFT tehnika za vas ne bo delovala. Izkušen EFT svetovalec vam lahko pomaga pri pravilnem formuliranju stavkov, obenem pa lahko s svojimi idejami in izkušnjami bistveno pripomore k čustveni razbremenitvi. Razvijanje pravilnih afirmacije je ključnega pomena za odpravljanje vaših težav. Zato je ponavadi prav EFT svetovalec tisti, ki s svojim znanjem in detektivskim delom poišče najučinkovitejše afirmacije za odpravljanje vaše težave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja