Kdaj in kako poiskati nekoga, ki se s tehniko EFT ukvarja profesionalno – 2.del

By | 07/09/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Poslušajte zvočni posnetek prispevka s komentarjem

Play

EFT SVETOVALEC VAM LAHKO PRIKAŽE KAKO SE TESTIRA USPEHE, KI JIH DOSEGATE

EFT svetovalec pozna načine testiranja uspešnosti tehnike EFT in jih tudi uporablja. Ob vsakem trenutku lahko izmeri vaš napredek in vam z nasveti pomaga dosegati še boljše rezultate. Obenem lahko s svojo intuicijo takoj zazna katere stavke bi morali še uporabti, da bi se nivo 0-10 še dodatno znižal. EFT svetovalec mora konstantno spremljati vaš napredek in vam omogočati stalno možnost testiranja.

EFT SVETOVALEC JE USPOSOBLJEN PREMAKNITI ENERGIJO IZ MESTA, KJER JE ZASTALA

Mnogokrat se zgodi, da pri samostojnem tapkanju naletite na težavo, ki je ne morete in ne morete spraviti iz mesta. To je najpogostejši razlog zaradi katerega ljudje poiščejo EFT svetovalca. On je tisti, ki je s svojim znanjem in izkušnjami usposobljen premikati zastalo energijo iz mrtve točke. To naredi s pravilnimi vprašanji, inovativnostjo, učinkovitim pristopom in pozitivno energijo. Razlika med povprečnim in odličnim EFT svetovalcem je, da vas bo povprečen EFT svetovalec poslal domov z besedami »Nadaljujte s tapkanjem.«, odličen EFT svetovalec pa bo pripravil strategijo, s katero boste lahko doma nadaljevali in dosegli odlične rezultate.

EFT SVETOVALEC BO ZA VAS PRIPRAVIL STRATEGIJO ZA DELO DOMA

Da bi po zaključenem srečanju z EFT svetovalcem utrdili dosežene rezultate in nadaljevali z načrtovanim, vam odličen EFT svetovalec vedno da domačo nalogo, ki je sestavljena iz afirmacij, ki jih boste v prihodnje uporabljali pri vsakodnevnem tapkanju doma. Obenem EFT svetovalec zaveda, da je domača naloga del strategije, ki vam bo pomagala priti zadevam do dna.

EFT SVETOVALEC VAS ŠČITI PRED DOŽIVLJANJEM NEPOTREBNE ČUSTVENE BOLEČINE

Tehnika EFT je zelo fleksibilna in pisana na kožo vsakemu, ki ima kakršenkoli problem. Zato mora EFT svetovalec s pravilno uporabo tehnike EFT onemogočiti doživljanje večje čustvene krize. Težavi se mora približevati počasi in s pravilnimi prijemi osebo pripeljati do konca težave brez hujših čustvenih travm.

ČUTITI MORATE, DA VAM EFT SVETOVALEC ŽELI DOBRO

Ko ste pri EFT svetovalcu, se morate počutiti dobro, udobno in varno. Obenem vam mora biti svetovalec všeč in tudi njegov način dela vam mora ustrezati. Ni nujno, da bo tako. Še tako uspešni EFT svetovalci ne sedejo vsakemu človeku. Vsekakor ne obiskujte nekoga, ki vam ni všeč. To je prvi pogoj za uspešno EFT seanso.

EFT SVETOVALEC UPOŠTEVA ETIČNI KODEKS

To je najbolj kritična faza, saj mnogo EFT svetovalci ne upoštevajo etičnega kodeksa, saj smatrajo, da je etični kodeks sam po sebi umeven. Dejstvo pa so drugačna. Preberite si etični kodeks, ki ga spoštujemo v naši EFT praksi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja