Tehnika EFT: Točke tapkanja, ki jih lahko dodajamo osnovni proceduri

By | 11/09/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Na telesu je na tisoče točk, ki vplivajo na pretok energije po meridianih, a le nekaj je takih, ki imajo zelo dober vpliv na naše energijsko stanje. Točke, ki so bile izbrane za EFT, so točke, ki se jih da globalno uporabljati in delujejo skorajda pri vseh ljudeh enako.

Obstajajo pa še nekatere druge globalne točke, ki pa so bile iz uradne procedure EFT izključene. Če uporabljate EFT, lahko ugotovite, da že z obstoječimi točkami lahko dosegamo zavidljive rezultate.

V prispevku Krajšanje osnovne procedure EFT si lahko preberete, lahko še dodatno odvzemate točke iz osnovne procedure EFT. Tukaj pa vam bomo predstavili točke, ki jih lahko kadarkoli dodamo k proceduri tapkanja, neglede na število točk, ki jih ta trenutek uporabljate za doseganje rezultatov.

VRH GLAVE – zelo priljubljena točka, ki jo marsikdo uporablja namesto KARATE na samem koncu procedure

TRETJE OKO – bolj poredko uporabljena točka, ki jo dodajamo po intuiciji

TIMUS – redko uporabljena točka, s katero pa dosegamo odličen rezultat pri težjih oblikah problemov

POD PRSMI – točka, ki je zaradi etičnih razlogov ne uporabljamo. Nahaja se tam, kjer se spodnji del prsi zaključuje

Če se boste globje spustili v preučevanje meridianov, boste naleteli na dodatne točke, ki vam lahko pomagajo pri reševanju določenih težav.

Kljub temu vam svetujemo, da se držite osnovne procedure in kvečjemu odvzemate točke tapkanja in ne dodajate novih. To storite le takrat, ko naletite na posebno težek primer in ko se s celotno osnovno proceduro ne premaknete iz mrtve točke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja