Tehnika EFT: Tapkanje z imaginarnim mojstrom EFT

By | 08/10/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Ko vsakodnevno posvečate čas tehniki EFT in tapkate na vaše težave in globoke probleme, ki vas tarejo že dlje časa, se lahko zgodi, da vam počasi začne zmanjkovati idej, s katerimi bi popestrili tapkanje ali pa premaknili določeno težavo iz mrtve točke.

Morda si boste zaželeli nekega posebnega pristopa k tapkanju ali pa bi radi obogatili vaše tapkanje s prisotnostjo druge osebe. Pri tem ste lahko zelo inovativni in fantazijski.

Zamislite si, da poleg vas tapka nekdo, ki se s tehniko EFT ukvarja že ogromno časa in je v tem že pravi mojster. Kdo bi to lahko bil? Lahko si predstavljate, da z vami tapka sam izumitelj tehnike Gary Craig. Verjetno ste ga že opazili na kakšnem videu ali na sliki, s kakšno zavzetostjo razlaga sistem in princip tapkanja ter pristopanja k težavi.

Predstavljajte si kako skupaj z Geryem tapkate na neko vašo težavo in kako vam Gery daje nasvete, ki so zlata vredni za hitrejše doseganje rezultata. Zamislite si kako bi Gery s svojim detektivskim raziskovanjem vrtal in iskal prave besede in prave vzroke, kako bi z inovativnim načinom tapkanja dosegal vedno nove in nove rezultate.

Seveda lahko namesto Gerya izberete mojstrico tehike EFT Carol Look ali pa morda Patricio Carington, morda pa vam je všeč način tapkanja domačega EFT praktikanta ali pa način tistega, ki vam je tehniko prvi predstavil. Izbira je popolnoma vaša.

Verjemite nam, da boste s tem pristopom doživeli mogočen korak naprej na poti k vaši popolni čustveni osvoboditvi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja