Tehnika EFT: Tapkanje Težave z denarjem Uvod

By | 31/12/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Cene so vsak dan višje, medtem ko o večji plači marsikdo lahko le sanja. Tako se iz leta v leto dogaja to, da za svoj denar dobite manj kot leto nazaj. Težava, ki pri tem postane, je neizogibna: denarja pogosto začne primanjkovati, saj se trudite življenjski standard obdržati na enakem ali višjem nivoju.

Na trgu se pojavljajo vedno nove in nove storitve, ki jih prej ni bilo, sedaj pa so del našega vsakdana. Seveda je potrebno za vse storitve, ki si jih privoščite, zagotoviti denar.

Tako se mnogokrat zgodi, da precenite vaše finančne zmožnosti ter pričnete trošiti denar, ki ga nimate. Minus na računu, kreditne kartice, nakup na obroke, najemanje kredita,….postanejo odlično orodje za vzdrževanje vašega standarda.

Vendar pa prej ali slej pride do trenutka, ko stroški postanejo preveliki in nikjer ni več skrite rezerve, s katero bi mašili finančno luknjo.

Tako postanete živčni, nervozni, obupani, razdražljivi,….skratka vse povsod vidite same probleme. Takrat marsikdo naredi napako in se začne zapirati vase, namesto da bi naredil krizni akcijski načrt za izplavanje iz finančnih problemov.

Zato smo za vas pripravili EFT recepturo, ki vam bo pomagala pri premagovanju psihičnih obremenitev, ki nastanejo zaradi pomanjkanja denarja.

To ni tapkanje za privabljanje obilja ampak za primer krizne situacije.

Za tapkanje lahko uporabite osnovno EFT proceduro, skrajšano EFT proceduro ali pa napredno EFT proceduro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja