Tehnika EFT: Odblokiranje energij

By | 15/09/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Poslušajte zvočni zapis posnetka s komentarjem

Play

Ko vztrajno tapkate in rešujete svoje težave in morda tudi težave vaših bližnjih ali celo strank, ki jih navdušite za preizkus delovanja tehnike EFT, se zagotovo znajdete v zagati, ko ne veste kako naprej. To ni nič narobe. Vsakemu se to lahko zgodi.

Najprej preverite, če delate kaj narobe. Preverite prispevek »Če nivo 0-10 ne pade« in šele nato pristopite k korakom, ki jih bomo opisali v nadaljevanju.

DOLGOTRAJNO TAPKANJE NA ISTI TOČKI – z mišičnim testiranjem ugotovite kateri točki bi se morali bolj posvetiti. Ponavadi je to ena izmed GAMUT, KARATE, KLJUČNICA ali POD OČESOM

PREKINITEV TAPKANJA ZA KRAJŠI ČAS – med tem se pogovarjajte, kaj prigriznite ali se sprehodite

PITJE VODE – Pred, med in po seansi je dobro, da popijete čim več vode. Voda prevaja električno energijo, s katero pravzaprav delamo pri EFT proceduri. S pitjem vode povečujemo prevodnost telesa in s tem možnost, da smo pri tapkanju uspešni

DIHANJE Z DOTIKANJEM TOČKE KLJUČNICA – Z enim prstom prve roke se dotikajte točke KLJUČNICA, z drugo roko pa se dotikajte (ali še bolje….tapkajte) točko GAMUT prve roke. Pri tem vdihnite zrak do polovice, nato do konca, nato zadržite za par sekund, izdihnite do polovice in nato izdihnite zrak ven do konca. To ponovite od tri do sedemkrat. Nato spremenite položaj rok in sicer z roko, s katero ste se do sedaj dotikali točke KLJUČNICA uporabite za dotikanje točke GAMUT in roko, ki ste jo uporabljali za dotikanje točke GAMUT, uporabite za dotikanje točke KLJUČNICA, ter ponovite sistem dihanja tri do sedem krat. Nato nadaljujte z normalnim tapkanjem.

VZPOREDNO TAPKANJE – poizkušajte s tapkanjem dveh točk naenkrat. Kot veste, imate točke, ki jih uporabljate za proceduro EFT na obeh straneh telesa. Zato poizkusite s sprotnim masiranjem obeh SORE točk in nadaljujete z obema točkama ZAČETEK OBRVI.

UPORABA ENERGIJE, KI NI VAŠA – Vaša energija je lahko preveč podobna tisti, ki jo z EFTjem želite odpraviti. Zato boste mnogokrat potrebovali nekoga, ki bo tapkal namesto vas in s tem v vaše energetsko polje vnesel nekaj sveže energije, ki bo lažje premaknila težavo, kot vaša.

BODITE VZTRAJNI – to je zlato pravilo EFT tehnike.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja