Tehnika EFT: Koliko časa traja učinek tapkanja

By | 18/09/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Poslušajte zvočni posnetek zapisa s komentarjem

Play

Čustvene ozdravitve ponavadi trajajo za vedno.

Z EFTjem lahko dokončno odpravljate čustvene težave, ki vas tarejo. To seveda velja le, če ste pravilno izvedli postopek in če ste upoštevali vse principe tehnike EFT. V nasprotnem primeru se čustvene težave pričnejo spet pojavljati.

Če pa se že nekaj časa ukvarjate s tapkanjem in vam je tehnika EFT domača, potem že zagotovo upoštevate glavne principe in načela. Lahko pa se tudi vam zgodi, da se čustvene težave vračajo. Če je temu tako, potem je razlogov več:

Težava je bila naslovljena preveč globalno in je zato bila izničena le delno

Pojavil se je nov aspekt, katerega ste pri tapkanju izpustili ali spregledali

Vzrok težave morda ne tiči v vas ampak v energijskih toksinih, ki jih konzumirate ali pa ki se nahajajo v vaši bližini (določena vrsta hrane, alkohol, kava, …)

Primer:

Kadar vas boli glava, se s tapkanjem rešite bolečine. Čez nekaj dni se pojavi ista bolečina. Vprašate se, če je tehnika EFT sploh vredna svojega slovesa in kaj se je pravzaprav zgodilo. Odgovor je preprost: Bolečina, ki se je vrnila, je le reakcija na nek drugi čustveni problem, ki ga še vedno nosite v sebi in se manifestira kot bolečina v glavi. Zato ne obupajte in ponovno uporabite EFT.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja