Kako veste, da tehnika EFT deluje?

By | 01/09/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Poslušajte zvočni zapis članka s komentarjem

Play

Uporaba tehnike EFT za vaše probleme ponavadi povzroča, da v duši globoko zasidrane emocije počasi privrejo na plano in se na tak ali drugačen način sprostijo v okolico.

Iz prakse vam lahko povem, da obstaja veliko zunanjih znakov, ki nakazujejo uspeh tapkanja.

SOLZE – so najpogostejša oblika manifestacije uspešnega tapkanja. Nič ni narobe, če nekdo na tak način dokončno sprosti svojo energijo. Oči so ogledalo, solze pa energija duše.

MRAVLJINČENJE – se pojavi, ko začne energija iskati pot na plano. To pomeni, da se med sabo prepletene energije odpletajo ter izničujejo

ZASPANOST – se pojavi, ko se človek končno sprosti vseh napetosti, ki so nastajale okoli določene težave. Spomnite se na to, ko vam kdo reče, da zaradi skrbi ni mogel zaspati. To se dogaja zato, ker živčnost povzroča napetost in s tem uničuje pogoje za spanje. S tehniko EFT, ki pomeni tehniko čustvene odvoboditve, izničimo napetosti. Tako se neredko zgodi, da bi stranke, ki pri nas sredi belega dne zaključijo seanso, najraje odšle kar spat.

OSTALI TELESNI ZNAKI – se pojavijo, ko se začne telo, zaradi uporabe tehnike EFT, sproščati in umirjati. Ti znaki se pojavljajo v obliki lažje hoje, mehkejših telesnih premikov in podobno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja