Kako lahko s tehniko EFT pomagamo pri depresiji

By | 27/10/2013

Tehnika EFT - tehnika čustvene osvoboditve

Depresija je v dandanašnjem času postala kronični problem družbe.

Stres in drugi dejavniki bistveno vplivajo na globino depresije.

Veliko ljudi se začne vrteti v začaranem krogu, iz katerega malokdo najde izhod.

——–OPOZORILO———-

Prosimo vas, da razumete, da lahko ponudim pomoč le kot EFT svetovalec in ne kot zdravnik ali psihiater. Zato je vse, kar sedaj berete, le moje osebno stališče EFT svetovalca in nikakor ne stališče uradne medicine ter zato napisano ne more biti mišljeno kot zdravniški nasvet. Če jemljete zdravila, to nadaljujte tako, kot vam je to predpisal vaš zdravnik.

Učinkovita pomoč je zagotovo tehnika EFT, ki uspešno odstranjuje negativna čustva, ki sestavljajo depresijo. Poudariti je treba tudi to, da EFT za svojo učinkovitost ne uporablja nobenih zdravil ali kakršnih koli drugih substanc.

Tehnika EFT pozna tri različna depresivna stanja:

  • Depresija, ki z aplikacijo EFT zelo hitro izgine;
  • Depresija, ki najverjetneje nastane zaradi nerešenih čustvenih težav. Usposobljen EFT praktikant najde ta čustva in jih z uporabo EFT odstrani;
  • Depresija, ki je posledica substanc, ki se nahajajo v okolici posameznika ali v živilih, ki jih posameznik zaužije (npr. čokolada, kava, bela moka).

Napisana depresivna stanja niso odgovor na depresijo ampak le praktično zaznavanje tistih, ki se s tehniko EFT ukvarjamo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja